icon Trandafirul de Jericho – Un cadou pentru o viață întreagă!

Credem că, măcar o dată în viață, ne-am lovit cu toții de sentimentul acela de vinovăție care ne cuprinde atunci când trebuie să aruncăm un buchet de flori ofilite la gunoi. Da, este adevărat! Florile au fost și vor rămâne mereu un cadou de impact, însă realitatea este că tot mai mulți înlocuiesc clasicele buchete florale cu alte cadouri, mai originale și de lungă durată. Totuși, atunci când ai înlocuit de prea multe ori buchetul cu o ciocolată belgiană, trandafirul de Jericho vine în ajutorul tău cu un plus de autenticitate!

Un alt sentiment pe care mai mult ca sigur îl avem în comun, este nehotărârea legată de cadoul perfect pentru femeile dragi din viața noastră. Cum facem un gest care să se lase remarcat? - E întrebarea care ne macină săptămani înainte de o zi de naștere, sau înainte de o întâlnire romantică.

Fi original și impresioneaz-o cu trandafirul de Jericho!

Cum ar fi dacă, floarea pe care o dăruiești persoanei dragi ar trăi veșnic, fără a necesita o îngrijire prea complicată? Sună a basm, dar e realitate, această plantă fiind disponibilă chiar în magazinul online Bețișorul Parfumat.
Originar din deșert, trandafirul de Ierihon (Jericho), cunoscut și sub denumirea de Planta Învierii, este o floare ieșită din tipare. Țineți minte acele "ghemuri" rotunde și uscate care se învârteau în nisip, purtate de vant, în toate filmele western? Ei bine, acestea sunt, de fapt, trandafirii de Ierihon, care trăiesc până la 50 de ani fără apă.
Aceștia cutreieră deșertul până când găsesc o oază cu apă unde să își fixeze rădăcinile și să se înmulțească, iar când apa se evaporă, Jericho o iau din nou la drum, ciclul repetându-se aproape la nesfârșit.

Nu trebuie să îl ingrijim mult, ci doar corespunzător!

Trandafirul se pune într-un vas plat, în care se adaugă aproximativ un deget de apă. (se poate folosi chiar și o farfurie, deoarece este la îndemâna oricui). Apoi, magia se întâmplă: din ghemotocul uscat și maroniu, ia naștere o plantă verde, deschisă și plină de viață. Este absolut incredibil să privești cu atenție acest fenomen fascinant!
Când apa din farfurie se termină și trandafirul se strânge la loc în forma sa inițială, se completează cu aceeași cantitate. Procesul se poate repeta preț de o lună, după care este recomandat să lăsăm planta timp de două săptămâni în stadiul său uscat, iar apoi, o putem lua de la capăt. Singura modalitate de a da greș este udarea excesivă, care duce la formarea de mucegai, caz în care, planta va muri. Aminteste-ti ca ea vine din desert, așa că dacă te hotărăști să o plantezi, asigura-te că solul ales de tine este în proporție de 75% nisip.

Trebuie să recunoaștem faptul că natura continuă să ne surprindă în fiecare zi. Surprinde-i și tu pe cei dragi, oferindu-le un cadou de neuitat, chiar anul acesta de Valentine’s day sau 8 Martie.
Vei fi unic și memorabil, la fel ca și darul tău!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!