Bețisoare Parfumate – Cum le folosim în mod conștient și corect.

S-a demonstrat că mirosul este de 10.000 de ori mai sensibil decât gustul, iar noi, ne-am demonstrat nouă înșine, mai ales în acest context pandemic, că mirosul este un simț fără care viața nu mai este deloc la fel de încântătoare. Mirosul este ceva ce ne leagă amintirile de o persoană, un loc special, sau pur și simplu de sentimentul de acasă. Pentru noi, sentimentul de acasă se traduce în iubire, căldură, curățenie și...un element deosebit: Bețisoare Parfumate.
De-a lungul timpului, ne-am dat seama că există câte o aromă specifică de bețișoare pentru fiecare emoție și moment de conectare la sine. Creația, scrisul, cititul, meditația și sportul funcțional, se îmbină foarte bine cu un miros anume, ales și preferat de noi. Tot în timp, ne-am dat seama că există un număr foarte mare de producători de astfel de produse pe piață și am învățat pe pielea noastră că și aici, calitatea contează. Vă spunem și de ce.

 Bețișoare parfumate naturale - O diferență majoră cu impact asupra sănătății

Atunci când alegem să ardem substanțe parfumate în căminul nostru, este deosebit de important să o facem cu precauție și să ne asigurăm că ceea ce ardem, nu conține compuși chimici. Substanțele chimice din compoziția anumitor betisoare parfumate sunt extrem de dăunătoare în momentul în care sunt arse, având un efect negativ atât asupra sistemului respirator, cât și endocrin, efectul fiind dezechilibrul hormonal și afectarea aparatului respirator.
Bețișoarele parfumate naturale, sunt acelea care nu conțin niciun compus toxic, ele fiind rulate manual sau turnate în matrițe, din uleiuri esențiale și condimente sau petale și polen de flori. Astfel, arderea lor în interiorul casei nu are un efect dăunător, însă trebuie să ținem cont și de faptul că nu este benefic să inhalăm fum, de orice fel, în mod direct. De aceea, recomandăm utilizarea unor suporturi speciale pentru bețișoare, tip cutie, care atenuează emanarea fumului dens, recomandăm și aerisirea încăperii în care ardem bețișorul, dar și arderea bețișorului în reprize. Astfel, aroma acestora va persista un timp îndelungat, iar fumul înțepător va ieși.
Diferența dintre cele chimice și cele naturale, o fac, deobicei, aspectul, mirosul prețul și ambalajul. Amintim producători care respectă echilibrul dintre natură și aromă: Deepika, Satya, Vijayshree și Himalayan. Primele trei dintre acestea sunt rulate pe bețe de bambus, iar cele din urmă sunt fără suport lemnos, compuse doar din pastă de plante și uleiuri esențiale aromatice, realizate în Tibet de către călugării Tibetani. Le găsim pe bețișorulparfumat.com, alături de suporturi de lemn tip cutie, fabricate în India.

Arome care calmează stresul și anxietatea

În rutina zilnică, avem de multe ori impresia că ritmul în care lucrurile se desfășoară este prea alert. Din fericire, arderea bețișoarelor calmează stările de stres acumulat și anxietate, prin eliberarea unor note olfactive care țintesc simțurile noastre, eliberând energiile negative. Iată câteva sortimente care te vor ajuta în acest sens: Relaxation și Aura Healing-Deepika, Natural-Satya și Spiritual Healing-Himalayan, toate acestea le găsești pe Bețișorul Parfumat.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!